Roba i usluge

Osnovni princip našeg poslovanja je da uvek možemo da odgovorimo na zahteve naših kupaca. Bilo da Vas interesuje naša robna za lične potrebe ili ste distributer, uvek možete računati na našu pomoć – kako pri preuzimanju i dostavi materijala, tako i savetodavnu.

Počevši od izbora materijala, uvek ćemo Vam dati stručan savet, po kojem ćete sigurno kupiti robu koja zadovoljava Vaše potrebe, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.
Sva roba je propisno skladištena, uključujući i drvenu građu.

Plaćanje možete izvršiti kešom, platnom karticom ili čekom – a redovno nudimo i posebne pogodnosti, kao što su subvencionisani krediti.

Prevoz robe uključuje profesionalni kranski utovar i istovar. Bez obzira na postojeće uslove koje možemo zateći na gradilištu, kupljena roba će biti bezbedno isporučena i istovarena po Vašoj želji.
Cene prevoza su garantovano najniže, a zavisno od veličine nabavke, možete dobiti i poseban popust na prevoz, ili čak gratis.
Naši vozači imaju dugogodišnje iskustvo prevoza tovara na saobraćajnicama Srbije, tako da se možete apsolutno osloniti na dogovorene rokove isporuke.